www.ylliehana.biz
Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen që fute ne dispozicion për të vizituar saitin tonë.

Cana, i gatshëm të luajë edhe mbrojtës Mir_se10
www.ylliehana.biz
Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen që fute ne dispozicion për të vizituar saitin tonë.

Cana, i gatshëm të luajë edhe mbrojtës Mir_se10
www.ylliehana.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.ylliehana.biz

PortaliForumLatest imagesRegjistrohuidentifikimi

Share | 

Cana, i gatshëm të luajë edhe mbrojtës

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë 
AutoriMesazh
3li
Anëtar/e me përvoj
Anëtar/e me përvoj
3li

Numri i postimeve : 403
Data regjis. : 25/11/2009

Cana, i gatshëm të luajë edhe mbrojtës Empty
MesazhTitulli: Cana, i gatshëm të luajë edhe mbrojtës   Cana, i gatshëm të luajë edhe mbrojtës EmptyFri Dec 11, 2009 8:57 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Sunderland- Mesfushori kosovar, Lorik Cana, është i gatshëm të luajë në rolin e qendërmbrojtësit nëse trajneri i Sunderlandit, Steve Bruce, e kërkon një gjë të tillë. Sunderland po ka vështirësi me mbrojtje pas lëndimeve të Anton Ferdinandit e John Mensahs. Po ashtu në dyshim është edhe paraqitja e Phil Bardsleyt.
Këto mungesa kanë vënë në siklet trajnerin e Sunderlandit. Në këto rrethana Cana ka shprehur gatishmërinë t'i dalë në ndihmë.
"Jam i gatshëm të luaj në mbrojtje nëse është e nevojshme dhe atë duke nisur nga ndeshja me Portsmouthin. Më e rëndësishme është skuadra. Kështu që nëse më duhet të luaj në këtë pozitë, atëherë do të jap maksimumin. Ne kemi shumë lojtarë të lënduar dhe të suspenduar. Ky do të jetë problem për ne. Është me rëndësi që të gjithë që luajnë të japin maksimumin. Për mua nuk është problem të luaj mbrojtës. Kam shumë përvojë në këtë pozitë, veçanërisht nga ndeshjet me kombëtare. Nëse është e nevojshme të luaj në mbrojtje dhe të ndihmoj skuadrën, atëherë do të bëjë këtë, pasi është detyra ime. Mirëpo, unë nuk marrë vendime. Këtë e bën trajneri", ka thënë Cana për faqen zyrtare të Sunderlandit.
Sunderland do të ballafaqohet me Portsmouthin në fundjavë. Cana është kapiten i skuadrës. Sunderland pas 15 ndeshjeve ka tubuar 20 pikë dhe gjendet në pozitën e dhjetë.
"Ndeshja e të shtunës është shumë e rëndësishme. Duhet të fitojmë me çdo kusht, pasi kemi humbur dy ndeshjet e fundit. Duhet të shënojmë fitore në dy ndeshjet e radhës", ka thënë Cana.

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Cana, i gatshëm të luajë edhe mbrojtës

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye 

Similar topics

-
» Zanetti dëshiron të luajë edhe në të 40-tat
» Edhe Juventusi Edhe Milani Ne Garë Per Nanin
» Terry: Messi mund të mbyllet vetëm nga dy mbrojtës
» Mungojnë Cana dhe Curri
» Zyrtare: Lorik Cana te Galatasaraj
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
www.ylliehana.biz :: Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.::Sport::..Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ :: Lajme nga sporti-
Kërce tek:  
Copyright © 2009-2011 Powered by Ylliehana Team
Ylliehana.bizFree forum | ©phpBB | Forum mbështetës | Report an abuse | Latest discussions
YlliehanaForum